Print this page

Малчугани от две детски градини поздравиха общинските съветници в Стара Загора

18 Декември 2017
Талантливи малчугани от детските градини №11 „Загоре“ и №23 „Кипарис“ поздравиха с коледни песни и танци общинските съветници в Стара Загора. Час след започването на последното заседание на местния парламент старозагорчетата внесоха усмивки и празнично настроение.
Старейшините обсъдиха днес 43 предложения. Приета, на второ четене, бе Наредба за реда и условията за ползване на социалната услуга „Социално жилище” на територията на община Стара Загора. Съветниците подкрепиха и предоставянето на безвъзмездно право на ползване и управление на имоти за нуждите на Районен център по трансфузионна хематология, на СНЦ „Диабет“, на СНЦ „Съюз на инвалидите в България”, както и на СНЦ „Спортен клуб по плуване Верея“, СНЦ „Спортен клуб по плуване - Траяна“, СНЦ „Спортен клуб плуване - Берое - Стара Загора“ и СНЦ „Спортен клуб по плуване и водно спасяване - Августа“.
Общинският съвет даде съгласие Община Стара Загора да кандидатства за съфинансиране по проект „Красива България“ за ремонт и обновяване на къща-музей „Николай Лилиев“. Общата стойност на проекта е над 100 хил. лева. Целта е да бъде възстановен емблематичният обект за града и поетичната общност.
IMG 3995 IMG 3999 IMG 4014 IMG 4037 IMG 4044 
18. 12. 2017 г.
Ние използваме бисквитки за да подобрим ефективността на нашия уебсайт. Виж повече...